Sommar, sommar, sommar...

Tur att en bild säger mer än tusen ord. Annars hade jag aldrig lyckats med en beskrivning av de senaste två veckorna ;)


Turen till Tosselilla!
Snacka om att det gav mersmak! Fler karuseller, fler borgar, fler rutschkanor och fler getter kommer det bli i sommar!


Happy Hamburg

Skolresa när den är som bäst! Ska man kalla det frihet under ansvar!?
Superkul hade vi iaf!

Fler som hade superkul var mina kära studenter! Även här kanske man ska säg frihet under ansvar ;) Grattis! Hoppas bara det var vädret som anammade Lützen-temat :P



Efter studentfester med överdimensionerade buffébord gäller det att hålla blodsockret högt, vad passar då bättre än en helg med mormor och morfar på landet!? Numera sötsugen; Konstant!

Sysselsättningen för dagen, annat än att sitta o vara sötsugen ♥, var friggebodsstommeshämtning. Tvärs över småland i 65km/h bar det! Men nu vet jag var i världen en ensam Hamburgeskylt, på en pinne 4m upp i luften, finns! Det är okay att kalla mig allmänbildad;)


Här snackar vi HusBil!

Sommarlov

Personlig kommentar: Yes!

Det kom tillslut, sommarlovet! Under hela den supervarma och soliga pingsthelgen, som mina föräldrar så snällt påminde mig om att det var (i o.f.s var det inte så förvånande, då de grävdes i trädgården hemma ;) ), gjordes ingenting annat än plugg. Det måste ha varit den längsta helgen i världshistorien. Den varade i tusenmiljarer timmar! Att det sen i måndags visade sig ha gett resultat var så jäkla härligt, men samtidigt enormt överraskande!


Så härmed säger vi tack och hej till Fysicum! Eller inte riktigt än, en studieresa till Hamburg med klassen skall vi få innan vi helt får ta Sommarlov! Ett sommarlov som kommer bli The Sommarlov, eller vad säger ni Bitches!?



Brämhults och Birkenstock: Plugg på gräsmattan är inte fel ;)


Fredagskvällen spenderades på Fysicum, dels som ett personligt avsked, men framför allt en medverkan i avskedstagandet av POZ. En specialutformad lasershow i Johan och Odds anda, efterföljd av champagnemingel och en buffé från himmelen. Jag skojar inte om det var det godaste jag ätit på minst tre dagar ;) Haha. Festen avslutades med ett rejält brandlarm! Precis som sig bör på Fysicum! ;)



En bättre start på sommarlovet har man inte kunnat få! Eller jo, jag hade kunnat skippa den Pigfaktor1000 som jag och Heidi drog på oss på beachen i Lomma, dit vi snabbt cyklade direkt efter våra avklarade tentor! Solen borde inte få ta om det blåser lite småkallt! Att ha byxor på sig har praktiskt taget varit omöjligt fram tills idag ;) I Lomma var det mest framsidan som fick sin bränna, så tisdagen kunde ju spenderas med att sola ryggsidan i den trädomgärdade parken! När sidan skall solas är en annan fråga, idag har det snarare varit sommarväder i Annas smak: 15 grader och regnskurar ;) Tisdagen, Heidis sista kväll i Lund inför The Sommarlov, avslutades med Tour de Chambre i hennes korridor! Det var helt barockt! Vi lärde oss lite Hobbitdanssteg!



Idag har sommarlovet firats in med mina fysiker. Till Skånes sommarland, Tosselilla, bar två fullastade bilar! Så dagen har spenderats hoppandes på enorma hoppkuddar i solsken, kanandes i stora vattenrutschkanor i hagelskurar, snurrandes i Virvelvindar och flygandes i MegaFly-SuperFly-UltraFly. Vi hann även grilla 30 korvar och klappa en get, det ni! Bildbevis kommer efter helgen, då jag glömde min nya fina kamera hemma. Bra start på sommarlovet, Anna!



Syns det att det har varit soligt i Lund!?