Lördagseftermiddagsleksak

Att en dimmig lördagseftermiddag får krypa upp i soffan med en arsenal töntiga leksaker - böcker, gitarr och en sprillans ny Rubiks kub. Lyckan, som hårt i handen höll nördkänslan, att få inhandla just en sådan var total. Tänk att samma dag få känna två sådana känslor;

sådana dagar älskar jag!



Wish tree


Wish Tree, Yoko Ono, Wanås 2011

Ibland kan det, när man blir trött på sina egna önskningar, gotta ner sig i andras!

Vad vi själva önskade kommer vi dock inte tröttna på

 

 


Walk of illumination


You brought light to my life ♥


Sky Ladders

See if the sky is nearer from the ladder

Vissa dagar krävs inte ens ett endaste stegsteg för att man känna att man är i himmelen
♥ ett morgontrött leende och en Fika Tray får mig att smälta mer än jag bör ♥


Få uttryck för dina intryck

Behovet av att bejaka sin Kulturtant+Ernst Kirchsteiger-sida är tydligen, såväl som tydligt, olika stor och stark hos oss människor. När solen en köldslagen lördag i oktober behagar att visa sig, vill jag inget annat än att visa mig för den! Att således luska och lirka och så smått övertygstala den ena delen i vår duo att just köpa en duo och sedan med tåg och buss ta sig ut till den smått trolska och alldeles underbara Wanås slottspark.

 

Ernst Kirchsteiger-gener i överflöd eller inte, upplevelsen är storskalig. Jag kan inte annat än älska de i naturen väl dolda konstverk och skapelser som man bland de fallna boklöven bokstavligt trillar över. Eller glider över, vilken även förekom!

 

Det bästa av allt är dock interaktionen människa-konstverk. Utan att få skrattkramper i magen kan jag inte tänka på känslan att springa runt, runt, runt på en stor roterande skiva infälld i ett parkettgolv av dimensionen enormt! Eller att lite småfilurigt glida över en metallic-grön sten i metall. Eller att försöka ta sig upp i en gunga som garanterat hänger på tok för högt upp. Eller att äta precis sådär lagom många (=många) Ballerinakex på en bänk i solen - ibland är det fantastiskt att hänge sig åt sin kulturtantiga sida!