Två kvällar och ett gott skratt


Gårdagskvällen spenderades i sällskap med solnedgången och en kanelbulle med alldeles för mycket av både socker och fyllning. Det var dock en kombination som Anna verkligen behövde för att hitta tillbaka till Anna igen! Att bara sitta där i gräset, med vinden i håret tilldess att man fryser lite för mycket och således vet med sig att man har suttit där längre än man borde - för när man lider så, då vet man att det är okey att cykla hem igen!

Den nyss i natt övergångna kvällen spenderade istället på ett kvälls-afro-pass på gymmet. Efter passet passerar ledaren och spontant säger:
- Det ser härligt ut när du dansar.
- Det ser så glatt ut!


Jag är lite osäker - men ska vi enas om att jag just gett någon ett gott skratt!?


Hello Girls. I'm Back

To Steal Your Boyfriends

I söndags försvann såväl Johan som husets till ytan och volymen största dator.
Diablo is here to once again steal the boyfriends!
Tur då att jag alltid har ett litet behov att locka fram den delvis undantryckta kulturtanten i mig - svenska dramafilmer, korsord i gratistidningar och nybakta frallor är vad jag har frossat i de senaste dygnen!


Sol, söndag och ömma fingrar


Dessutom vill jag tipsa om kombinationen ömma fingrar och glass!
Helt oslagbar!


Fredagsfunderingar


Fredagsfunderingar blandades upp med fredagsfika, till min stora lycka. Dock hade lyckan varit än större om ej alla morgonens frågetecken kvarstått framåt kvällningen. Jag lyckades dock klättra uppåt och tillslut inse att den största lyckan ibland kan uppstå enbart genom ett skrivbordsbyte!


Spring för våren och rusets skull



Underbara vårrus - det har blivit den fysikska versionen av vårskrik för oss sjukhusfysiker!
För även i år fick vi ihop ett lag av enbart vår sort - något som dock inte syntes på oss.  I alla fall inte enligt oss själva ;) Diskussioner fanns gällande en förändring på den punkten inför kommande år! Trots allt fick vi alla strålande tider att vara nöjda med - startar man på andra rad i första startfållan kan det ju inte bli annat!

Strålande!
Spring is here; med mer spring i benen än någonsin!