Förhindra den felaktiga förändringen!

någon!?

Jag var tvungen o ringa upp Johan igårkväll och berätta att jag var orolig:
Orolig över att min otrohet med Knoll övergått i ett konstant förhållande, och att jag då omvänt kommer att vara otrogen mot Knoll när jag äntligen får se min Johan igen. Det skulle ju bli onödigt komplicerat! Men framförallt så skulle jag inte vara komfortabel med den förändringen, inte med tanke på att jag somnade med Knoll i soffan idag... Ett sådant oinspirerande förhållande vill jag ju inte ha!

Men det var kanske detta min Hattifnatt förutsåg tidigare i veckan :$

För övrigt så har jag förändrat min Plugg-Outfit (och då inte för att imponera på Knoll, tro INTE det): Lusekofta och fårskinn är det som gäller! Fleecetröjan åker inte på längre - onödigt att addera ångest till ångest. Den nya kombon känns faktiskt riktigt bra - så det får bli en favorit i repris idag!


Plugganxiety


Reflektion kolon: Nedslitna färgpennor; det ser ut som du jobbat bra idag, Anna!

Plugg
(enligt ovanstående reflektion) varvat med MAX-lab Meeting om Medical Imaging/Therapy using Synchrotron Radiation, är dagens händelseskörd. Intressant! Och såklart så var Stenvall där, om ens bara för att fylla upp en plats i salen. För hon ska verkligen inte påstå att hon förståd de forskningsresultat som presenterades. Men det är ändå ett bra betyg att man, trots risk att nysa framförsittande i nacken eller att snora ner sin granne, sträcker på ryggen när de pratar om K-edge subtraction imaging. Men inte så konstigt det - när den metoden ger supersnygga foton!


Awesome Autumn/Fabulous Fall


Hösten 09 har varit helt fantastisk, underbar och (sidan 479 rad 17 ord 6 i Krane;) ) Awesome

I lördags drog vi till Malmö, Johan och jag. Ingen av oss vågade uttrycka oron i att vi enbart skulle åka dit för att äta, men mer än så blev det! Jag blev kär - i en kjol! Känslan var överväldigande: kanske blir det så om man har två kära ting i kombination!? Shopping, some sightseeing, mat och fika: Supermys! Och tur var väl det, för trots att vi båda var ovetande (iaf mig veterligen) firade vi 6mån ♥

Fest på kvällen och ljuständning i månens sken, på okänd grav, på kyrkogården kvällen efter: en det ena än det andra gjorde mig galet förkyld. Så dagen har spenderats i televerksorange fleecetröja - vilket känns lite för mycket som hösten08 :$  Men det är oxå allt som gör det... idag står mitt hopp till ryska rötter och röda solhattar!



Idag gick jag dock igenom en känslokavalkad: stressen av att stå i bankomatkö övergick förvirring och förvåning när jag fick ut 3000, och inte 300 som jag hade tänkt mig. Snabbt övergick förvåningen i glädjechock och framtidsplanering, för att genast få skuldkänslor för att jag tagit någon annans pengar, något som snabbt gick över i rädsla för att bli tagen för stöld. När jag sedan kikade på mitt kontoutdrag och insåg att det faktiskt var mina egna pengar jag tagit ut, fick jag generad gå till banken och sätta in dem igen.

Ett gott samvete är ändå bästa huvudkudden.

Resten av kvällen skall ägnas åt Knoll och Gasdetektorn
Jag hade mycket hellre tagit James och Jättepersikan


Ramaskri


Jag har en svag punkt
Det är halsen


Så jag lät mig halshuggas som straff för allt vad jag utsatt min hattifnatt för. Klent kan tyckas, iaf från de håll varifrån ramaskrin hörts. Ändock är detta i storleksordning av vad jag kan uppbringa. Jag hoppas dock inte att all den spänning min hattifnatt bidragit med i mitt liv laddats ur. Det har varit elektriskt!

Sa jag förresten att halsen är en svag punkt; den kan halshuggas, strypas & hängas
Min gör ont


Ooops


Min Hattifnatt har tappat båda sina armar

What say you, Bitches!?