Maskerad

Fina vänner på maskeradparty!
Vi hade fantastiskt roligt men mest nöjda är vi dock över att vi äntligen lyckades få ett slut på följetången När Lyckas Sofia Brotta Ner Jonas På Golvet! Vi kommer således always remember this day as the day when it finaly happened! :) Frågan vi alla ställer oss nu är om detta var första och sista gången...

The Social Network

Maybe they should have dropped the "the"!?

Att på bio få skåda sin samtid, det får man verkligen i The Social Network - även kallad Facebook-filmen, ett kall man inte kan kalla annat än passande. Fenomenet Facebook, dess skapelse och skapare och dess trollbindande förmåga presenteras kallt och ärligt och när man går där ifrån facsineras man av hur snabbt de fick rätt: We lived in farms, then we lived in cities, and now we're gonna live on the internet!

Waka Waka

Dagens Zumba-klass fick mig verkligen att längta tillbaka Ecuador! Salsarytmer! Salsamusik! Allt det livliga, glada, varma, härliga! Gud så lyckligt lottade vi var! :) Zumban idag plockade verkligen upp trådar från en förfluten tid. Det låter fruktansvärt, men den tiden är onekligen förfluten, trots att den idag kändes närmare i tiden än den gjort på länge!
Ett äventyr idag hade inte suttit fel
;)

Jag blir alltid lite sentimental efter en tenta och igår kändes Lund dock lika litet, isolerat och avskiljt från omvärlden som den lilla byn Guamote gjorde. Att gå upp på Sankt Hans högsta punkt, mitt i natten bara för att andas, det var precis vad jag behövde! Rum och andrum! Jag saknar vyerna, höjderna och variationen i landskapet - Oooh E C U A D O R

Bubblor

Tenta-done!
Nu samlar vi ihop vår pick och pack och lämnar LTH. För gott vågar jag inte säga än. Vem vet när vi är där igen? Hur tentan gick är en fundering vi alla har, men på något sätt tror jag ändå att det gick. Det som inte gick, det var intensiten för den kontinuerliga ultraljudvågen. Turligt nog kan ju just det vara det Det som håller mig borta allt vad Sortera Bubblor heter! Jiippie!

Nu väntar en helt och totalt ledig helg. Jag är redan rastlös, men håller modet uppe!
I morgon är det L Ö R D A G!

Två

Två fysikaliska parametrar som har stor inverkan på ekosystemets egenskaper
är
hastighet och akustisk impedans

I morgon är det tentadags igen - det går verkligen i ultrarapid - men så är det ju en inblick i ultraljud vi har fått! Hoppas jag har Spökekona och Fantomen på min sida!

100%

Producto Organico Certificado
Idag försöker hon kicka igång sig med av-egen-kraft-hemburet kaffe från Ecuador. Frågan är dock om hon inte blir mer sentimental än pigg på att plugga av den drycken? Risken, eller chansen, anses ändå väl värd att ta! Att för en stund få drömma sig tillbaka till de sista resedagarna i Otavalo, är inte heller någon dålig start på dagen!

Och för den som är intresserad (Arne) så var det malda kaffet väldigt finmalet - och gott!

,/XYOUTS

Hon fick en inblick

And she wasn't that heartless after all

En söndagsnatt


i Döda Poeters Sällskap.

Underbar film ♥


No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world.

Minusmorgon

efter en sjukt positiv dag!
Första morgonen med sol och minusgrader. Jag blev helexalterad och kunde inte annat än att gå ut o gå o gå o gå. Underbart! Inte kunde man få en bättre start på dagen efter en gårdag med strålande solsken och blåsiga cykelturer över skånska fält. Avslutningen blev en varm tillställning - utgång med gänget och vänner! :D Johan hade finbesök från klubben i Båstad, UFC skulle roa dem på Sportsbar. Frågan vi alla ställde oss var om man tittar på matchen iklädd matchkläder!?

Fredagskvällen gick enbart i snorandets tecken -
som man bäddar sägs man ju få ligga ;)

En liten lapp


kan betyda så mycket
Idag har jag haft en alldeles underbar pluggmiljö - trots att jag fick diska ;)

My Best Theory

Att få ligga i dessa löv, under dessa träd hade definitivt inneburit ett visst mervärde jämfört med att tillbringa en fin och solig dag i ett kallt klassrum på baksidan av LTH:s E-hus. Att dessutom sitta där med en nykläckt förkylning, nej, bättre hade definitivt varit att bädda ner sig i en riktig lövhög - för att jag skulle känna mig som Prinsessan på  Ärten, det är jag inte rädd för. Och vore det trots allt så, så sägs ju underbart vara kort. Jag tycker det låter som en bra teori!

Helgen bör jag benämna med ett stort T A C K och sammanfatta som Fest, Fest, Fest. Underbart fin och intensiv helg, så en måndagsdipp med förkylning tar jag lite med en förväntad klackspark ;)

Det känns alltid lite bättre -

- med potatismos i magen!

I morgon bitti är det tenta-time och jag är verkligen inte känd för att vara den som går in i salen med en god magkänsla. Idag känns det dock som att den icke-goda magkänslan kommer att vara extra stark i morgon. Jag har inte riktigt landat från sommaren feel-good- & mumsmums-resa och att sluta leva ett Carpe Diem-liv, det är inte det lättaste. Idag har hon till exempel spenderat eftermiddagen med att shoppa skor ;P


Sneak peak


Det är knappt att jag vågar erkänna det... Men igår bakade jag och Johan kanelbullar!
Helgvistelsen hos min kära Lisa bjöd ju som bekant på bullbak för välspenderade slantar, men igår var de enbart ett underbart minne blott. Så mer än enbart en skymt bakom Lisas rygg, det ville vi ha - så små egna Nobelmedaljer skapade vi oss! M U M S !

Nobel Prize in Physics 2010

Supermaterialet Graphene!
En flygande matta av kol med fantastiskt roliga egenskaper!


T U F F T



Inför

Och detta var enbart inför Kanelbullens dag!
Hur underbart är inte det?
Underbart att få spendera helgen i Göteborg, i goda vänners lag, var det verkligen! Att få baka bullar med de bästa av bitches kändes nästan för bra för att vara sant! Men sant var det - det kände vi alla alla fem - när hela bullsatsen plötsligt var uppäten!

Att äta kanelbullar till lördagslunch - U N D E R B A R T