SUNday


Sunnyday
Gårdagen spenderades på knä och på tå, skrubbandes och skurandes, men se så skinande fint det blev efteråt! Kanske skall jag även ta tillfället i akt att berätta om min nya hobby!? Att tvätta fönster ovanför en tättrafikerad trottoar en lördagsförmiddag ger en större kick än möjligheten att enbart hälla vatten på sin far! Så fönstertvättning är något jag i fortsättningen kommer att prioritera in på lediga dagar, att man efteråt ser så bra ut, ger ju även det en kick!

Idag, då jag inte kunde ägna mig åt min nyfunna hobby, jag vill ju inte riskera att tröttna i ett så här tidigt skede, slog rastlösheten ned som en blixt från ovan. Efter dessa veckor är jag inte längre van vid känslan, och jag var således tvungen att snabbt som attan aktivera mig med något: Vårteckenletning!

Vad passar då bättre än en cykeltur mot Sveriges framsida: Lomma.
Att solen sken som en blådåre gjorde att jag genast fick utdelning:

•En joggare i shorts (dock inte jag, en stenvalls springer inte;) )
•Tant i ljusgul jacka
•Barn på kickbike :$
•Strandtoaletten var öppen
(dock med en förtydligande tilläggsskyllt: Vintertoalett. Då jag kände på den var den med rätta låst!)

Sen började det dock spåra ur lite:

•Rödbränd gubbe på söderbalkong

För enligt visan är det ju fortfarande jul, som varar fram till påska, men nej, det var ju inte sant, för där emellan kommer fastan :$

danke schön, meine bitte, bitte sehr


Tusen tack för alla grattishälsningar och fysiska presenter den 24/3.
jag försöker helt enkelt se det ljusa i situationen :P


Förövrigt satte tisdagen, dan före våffeldan, stopp för mitt våffelätande, och själva våffeldan fick klara sig utan mitt deltagande. Det är ju helt klart roligast att äta så länge det är förbjudet!

Högt uppe på berget


Tusen tack mina Englar för en underbar långhelg!


Jag vill börja med att be om ursäkt för att vad jag än skriver här, hur långt det än blir, så kommer det aldrig att göra mina fyra lediga dagar i Östersund/Oviken rättvisa. Helt fantastiskt galet underbart var det! Och kanske skall jag även passa på att be om ursäkt för att jag helt fräckt bjöd in mig själv :P Men något skall man ju ha släkten till, och att syftet var att möta vintern i en skidbacke, det erkände jag ganska tidigt!

Efter en avklarad, och klarad munta, bar det hummåt för att packa väskan för en weekend norröver, men innan tåget for vad det Spex-dags med Var-Glad-Spexarna, och det var verkligen med humöret på topp man lämnade föreställningen! Vilket tempo!


Tempo, tempo till tåget var det sen, men där tog allt vad tempo slut. En sömnlös natt orsakad av snarkande män i en 360, men mitt goda Var-Glad-humör kunde de ändå inte ta! Tågbyte och tågbyte och i Östersund jag hamnade! Tusen tack Jens♥ för uppmötandet och guidningen. Utan det hade jag varit helt förlorad! Efter en långfika, såklart på stadens bästa fik, mötte vi upp Jenny♥, gick o handlade o åkte sen hem till lägenheten! Och vem var där, om inte Johan♥, redo att visa upp sina kockkunskaper. Det kallar jag korvgryta de!


Tempot som förlorades på tåget återupptogs snabbt och det bar ut på Frösön för förfest med, för Jenny och Jens, vänner och bekanta! Vilka, vart efter kvällen gick, även blev mina vänner och bekanta! Efter en helkväll på krogen, ni är galna kusiner, men hur jäkla kul som helst, tackade jag nej till efterfest då jag snart varit vaken i två dygn. Att det är en dag i morgon också kändes som en passande klyscha!

För en morgondag blev det! Långfärdsskridskoturen på Storsjön ställdes in på grund av blåsigt tråkväder och vi tog oss raskt iväg till BodaBorg för smidighets-, styrke-, intelligens-, tålamods- och klaustrofobitest! Jäklar vad vi skrattade och jäklar så kul vi hade då vi ålade, hoppade och klättrade, men lik förbannat fick röd lampa gång på gång. Den kommer bli en Cliff Hanger i vår historia!


Då klockan helt oväntat visade sig vara halv5 blev vi upplockade och hemkörda till kära Oviken. Gud så fint det är i vinterskrud! Jag kände mig hemma på sekunden, och bättre skulle det bara bli! Supergod middag serverades och vi tog igen de år som gått sen jag träffade hela familjen sist! Även här fick vi göra bruk av vår klyscha det är en dag i morgon också, och slutkörda och lagom möra i kroppen hoppade vi i säng!



Full fart!
Kanonkul!

I ottan ringde klockan och för en gångs skull skuttade jag ur sängen, som en kanin-jävel :P Skidåkning i Bydalen stod på schemat, Yes! In i volvon packades matsäck (inte magsäck ;) ) och utrustning för en hel arme, och sedan bar det av! Jag behöver kanske inte säga att jag var salig hela vägen, bil- och skidkörning är guld det! Att jag sedan tog mig ner för backen som ett kryss, trillade i uppförsbacken och efter att ha skrattat mig blå åt Jens vurpa i liften, gör jag en precis identisk, behöver vi ju inte lägga så stor vikt vid!


Sex timmars skidåkning var behövligt efter ett uppehåll på två år, men tillslut gick det nästan bra, om jag får säga det själv! Tur var iaf att vi dealat på att ingen skrattar åt Anna, haha! Solen hade vi också på vår sida, ty den sken hela dagen och gjorde vår korv-med-bröd-måltid till något man inte kan få för pengar! Snacka om att jag var nöjd med dagen!!


Efter en varm dusch i Ovikens gamla gästgiveri serverades ännu en lyxmiddag som efterföljdes av Irish coffee, som vi blivit galet sugna på i backen, och sällskapsspel långt in på natten. Retro ;)


Söndagen var en dag i lite lugnare tempo, jag var ju tvungen att förbereda mig för tågresan! Så efter någon timmes pulkaåkning och våffelmiddag (dan före dan före dan före våffeldan) bar det av in mot Östersund igen för att borda tåget mot Lund. Med en tår i ögat lämnades staden och familjen. Men den nya dealen vi ingått innebär att vi ses om förtioelva år igen!!

En helg i denna kaliber får inte vara en engångshändelse!



Idag har det firats med våffeltårta (dan före våffeldan) av helt andra orsaker. Thanks Bitch!!

YES


Ooo, det känns bra!
Ooo det kommer bara bli bättre

Detta blir PartyParty!

redo att acceptera våren



ibland begär man inte mycket mer än att få sitta mot en sten i solen. Stenis som man är

Fast idag har det inte varit tal om varken solar eller stenar...Det har varit en förbaskat tråkig dag, bland de tråkigaste i världshistorien skulle jag tippa på. Och värre är ju att jag inte ens längtar tills imorgon bitti, däremot tills imorgon lunch! Frågan är om man kan tunnla sig undan några timmar...? 

Tänkte även passa på att välkomna våren här, och nu, vilket jag gör enbart för att jag nu har mina dagar i ett vintrigt Jämtland planerade! Oooh, som jag längtar!!

Vilken sinnesstämning jag än har imorgon kl 11, så kan det bara bli bättre!

Jag blev ett måndagsbarn


15 sekunders eftersprång


enbart för att man satt på fel sida av föreläsningssalen

15 sekunder för sent och man fick muntatid måndag förmiddag istället för fredag eftermiddag:


Men med facit i hand var det dock positivt att ligga lite efter. En halv Ledig vecka är ju skönare än en extra halv Pluggvecka. Att det sedan viskades i korridorerna om att det skulle tas hänsyn till att Måndagsbarnen missade fyra pluggdagar... det lotsas vi såhär i efterhand inte om... ;)


På onsdag gäller det igen! Men där har det aldrig viskats något om hänsyn i korridorerna, det kan jag lova...

Jag överlever hörfoppningsvis veckan med tanke på onsdag eftermiddag; Spex, Shopping och Nattåg!
Kan inte bli bättre

Lockande erbjudande


...men jag hinner inte stanna

Omtanke



Skönt att någon visar omtanke och värnar om ens fysikska och psykiska välbefinnande


Ha det bra