På åsen med sikte på åsen


Midsommarhelgen bjöd på många underbara och underliga stunder och ett beslut om att en ny tradition nu skapats togs på midsommarmätta och lyckliga magar. Favoriten iskalla morgondopp fick sig en repris även denna helg, dock var faktorn kläder den här gången mer än 100 procent högre. Även favoriten promenader iklädd favoritkombinationen shorts och gummistövlar dök den upp igen- aldrig känner man sig så sommarfri som då! Sommarfri på mer än helgtid är även ett mål som jag för mig själv satt upp, med startdatum i mitten på nästa vecka! Då skall de garanterat >25000 orden och >75 sidorna för första gången lämna min disk: Skrämmande - Check. Men om även om det är så solklart skrämmande, så ska det samtidigt bli så obeskrivligt underbart fantastiskt skönt. Men främst för att jag vet att nya äventyr redan står parkerade på uppfarten :)


Bokbänken

Förra helgens söndagsmorgon firades det nästan infunnna sommarlovet med en bok på bänken i trädgården. Underbara känsla att försvinna in bland rader av välformulerade ord för att sedan tillåta sig att blunda lite, en liten liten stund! En liten liten stund kännetecknade även den senast passerade söndagmorgonen - ty sjön gick vit i den västliga vinden, rätt infallande på bryggan där jag stod inför sommarens första nakenmorgondopp. Två snabba tappa-andan-så-kallt-var-det-dopp så log jag lite åt mig egen dumhet och cyklade nöjt hem! Ibland älskar jag sommaren!

RANsinnigt så bra!

Att för första gången ta hem den nyinköpta, dock gamla bilen till föräldrarna översteg nästan nervositeten då jag för första gången hade med mig pojkvännen hem - den här gången kunde man ju inte enbart motiverade det med det åsiktslösa; Det känns bra! Men till skillnad från gången med pojkvännen så var första intrycket den här gången kanske inte allt för gott; bromsbackarna bak låg på till steka-ägg-hett, det läckte bensin och det regnade in - men fin i lacken och bra gick den! Så efter två myggiga, knottiga och regniga dagar på vedbacken senare så ägde jag en icke-läckande bil i dubbel bemärkelse som med nysmorda bromsok levde upp till namnet sitt: Miraklet!

RANsinnigt så bra!


Frukost i det fria


Frukost i det fria kan vara bland det finaste som finns!
Frukost i det fria med efterföljande tid att ta av sig glasögonen och bara blunda en liten liten stund kan dock vara än lite finare! Tack RAN att du ger oss möjligheten! Att dessutom ha haft ex-jobbs-presentations-genrep redan på fredagen gjorde mig till en ganska harmonisk helgmänniska. På tisdag är det dock skarpt läge och fraktionen föräldrar till blivande sjukhusfysiker kommer stiga en aning i Lund den dagen! Häftig och konstig känsla i ett - bäst att man kollar igenom sina speakers notes en gång till!