rättarafton


rättarstuga
den teoretiska blandningen av skrivarstuga och rimstuga
Främst känner jag mig dock som en rapportnörd - eller enbart en rapportör - men att både skriva och rätta av samma slag, gör mig dock kanske till främst infiltratör?


beautiful birthday


snart har dock en vecka gått sedan dagen omtalad i rubriken, men fantastiskt tacksam är jag fortfarande! Tack bästaste Bitches! Tack underbara Grannar! Tack Johan! Tack Hemmet! Tack Mormor och Morfar! Tack Johans familj! Och tack alla er som verkligen tog tillfälle att skriva fina och fräcka ord på facebookan ;)

Jag ler fortfarande lite!


Mest ler jag dock ändå åt Johan-presenten; att tvinga mig upp på ett par inlines visade sig verkligen vara lättare sagt än gjort (trots att jag, min ovetenskap till skuld, tjatat om att jag verkligen VILLE ha ett par). Första turens psykiska pärs visade sig vara precis ALLT. Att inte vilja lämna gårdens trygga räcke var allt som snurrade i min skalle!

Jag insåg nämligen där och då att bromsa - det gör man bara inte!
Hur kan man ens få en sådan TOTALT LIVSFARLIG MACKAPÄR försäljningsgodkänd, och hur kan JAG ens tänka tanken på att ta på mig ett par av dem. HUAMIG! Födelsedag till trots, efter någon minut var jag och min döfräcka hjälm ute i trafiken. Minst sju personer skrattade öppet åt - att Johan inte hade hjälm! Det var iaf vad jag intalade mig...

De senaste dagarna har således ägnats åt övande på att:
♦Ta fart  ♦Minska fart, utan att bromsa  ♦Bromsa (jag säger då det!)  ♦Titta upp från backen (Det ni, det är det senaste!)

Igår kunde jag stolt addera 8 km till min trillningsfria inlineslista!


I billighetens spår


Förra veckan hade de billiga äpplena klisterlappar - det har de inte den här veckan!
Så jag andas ut - för någon tyckte tydligen att detta såg lite roligt ut... ;)


Smetpoetisk helg


Skillnaden mellan smet och poet är tydligen hårfin, iaf om det är på en dum-phone man vill uttrycka sig. Vi tre Bitches, som spenderat helgen med fingrar feta av våfflor efter att tre mål i rad fyllt vårt näringsbehov med just våfflor och sylt, tog således chansen att benämna helgen som just smetpoetisk!

När smeten tog slut gick vi tre skilda vägar, utan att dock för den delen helt överge helgens tema. Ordet poet fick spela en liten, dock ej obetydande roll i min fortsatta helgsysselsättning. IVAR, vår nya folkhemsmöbel har just blivit på höjden och på bredden fylld av inkapslade ord, förmodligen skrivna av såväl poeter som opoeter. Men urfint blev det och i förrådet platsar han ännu inte, vår IVAR. 

Dagen, med hänsyn till magen, fick dock avslutas på vatten och bröd. Men summa summarum då säcken är sluten kan jag inte annat än att le när man tänker på mina smetpoeter!