QUALITY T I M E

with my Biatches!♥
♥För stora mängder te  ♥Nattliga promenader i midvinterkyla  ♥Catching-up-time och ♥Nisse Hult

Att det inte var lika varmt som på Kreta gjorde ovanstående aktiviteter (och även de nedanstående) något lättare att utföra!
Me love - tur att det inte kan bli för mycket kärlek!

Äntligen fick vi även en chans att tillsammans inviga våra nyss direktimporterade Hattifnatt-muggar (vilket vi dock glömde att göra på kvällen/natten - vilket då innebar att jag och Liisa fick göra det själva dagen efter, något som slutade med kladdkake-varmchokladsöverkok i hjärt- och stjärtform i micron! Mums!)

Detta kan dock ha sin förklaring i att vi tidigare varit ute på en vansinnes-skidåkningstur på golfbanan (Ja, golfbanan. Och ja, där är superbackigt!) Vi trotsade de hånskrattande pulkaåkande barnen och körde vårt race! Med hjälpa av Euler´s stegmetod och parallellstatsen tog vi oss upp för backarna, medan vi nedför nyttjade principen Tusen Hål I Nacken! Det hela slutade dock med hjärtklappning och tidernas största svanskoteblåmärke (Så går det om man är dum nog att använda skidor märkta med S-brake)

Underbar vän-nostalgi!
Men bäst är att vi fortfarande lyckas göra crazy things together! Forever!

Kommentarer
Postat av: Heidi

gaah, ta med dig lisa när du kommer! du måste! här är massa (ur skånes sydvinkel sett) snö och det snöar MER :), och snart är jag ledig! Vi kan hitta på massa bus ju!! Miss you biatches!

2010-01-06 @ 10:17:35
URL: http://bronsarmittlattaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback