Land of the free

Efter en helg i fullständigt förslappat tillstånd är det nu skönt att vara tillbaka i sitt normala rastlösa stadie! Att vara ledig är just nu inget jag är bra på, därför har det varit fantastiskt kul när man fått tillbringa halvdagar i ett kemi-lab! Men att släppa in ett gäng fysiker på ett sådant ställe slutar sällan om man tänkt sig - halva gänget gick därifrån med kala fläckar på huvudet. Men så blir det när man är ivrig att viga sig och sitt hår åt vetenskapen, för intressant att veta hur mycket polonium man har i håret, det är det ju!

Men det här med att vara ledig är något jag måste börja öva på. I första hand eftersom vi lyckades bli lediga på fredag! Detta åstadkoms genom att vi svarade JA på frågan "Vill ni vara lediga på fredag?", när den ställdes av lab-handledaren. I andra hand måste sommarens ledighet börja sjunka in, om 57 dagar åker vi mot Ecuador!

Kommentarer
Postat av: JosefineSK

Lediga på fredag blev ni enbart tack vare att jag och Susanna "uppoffrade oss" och gick med på att ta sovmorgon på onsdagen...! ;-)

2010-05-12 @ 07:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback